About

 
Soeren.jpg

Select Client List 

Advice
Amnesty International

Boehringer Ingelheim
Boliga
Boligkontoret Danmark
DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE- Musical
DGI
Euroman
Fredericia Teater
Gorrissen Federspiel
Industriens Uddannelser
Kræftens Bekæmpelse
Mandag Morgen
Nestlé
Statens Kunstfond 
Syd Dansk Universitet

Trouble
Tænke Tanken Europa
TBWA
Transporterhvervets Uddannelser
Udenom Banken
Udviklingsbureauet Beta

 

Søren Malmose Fotograf  

For mig er fotografi en evig forhandling med virkeligheden. I opgaven er der nogle gange mulighed for at planlægge, og skabe kontrol, andre gange “kæmper kameraet” med reportage af begivenheden i forsøgene på at fotografere det bedste billede i den situation. Jeg holder helt utrolig meget af den vekselvirkning der er i mit fotografiske arbejde.

Jeg er udlært fagfotograf, og har arbejdet i min egen virksomhed igennem de sidste 10 år. I mit arbejde har jeg løst varierede fotografiske opgaver med forskellige typer af kunder inden for kommunikation, reklame, reportage og portrætopgaver. Senest har jeg suppleret mit fotografi ved også at løse videoopgaver, og her, som i mit øvrige fotoarbejde, stræber jeg altid efter at have en tæt og god dialog med kunden omkring forventningen til det visuelle udtryk, og opgaven generelt. 

Til dagligt befinder jeg mig centralt i København hvor jeg deler kontorfællesskab med nogle herlige mennesker. Jeg arbejder oftest på location, men har naturligvis også mulighed for at tilbyde studieoptagelser, og planlægger disse alt efter behovet i opgaven. 

English version

Photography, in my perspective, is an eternal negotiation with reality, sometimes carefully planned and directed. Other times, the camera transforms an event or moment. I absolutely love the interaction of this moment and method in my work.

As a trained professional photographer, I have worked in my own company for the past 10 years. Solving many photographic tasks with a varity of customers in diverse fields such as communication, advertising, entertainment, reportage and portraiture. Recently, I started offering video services. I always strive to have a close dialogue with the customer and meet their expectation of the visual expression and goals.
 
I work out of an office in central Copenhagen shooting primarily on location or in a controlled studio setting.